Januar udsalg - så der gøres plads til forårets nye sortiment

Januar udsalg - så der gøres plads til forårets nye sortiment

På jagt efter skønne produkter og materialer til webshoppen....

Noget af det bedste ved at være fan af papirklip og have det som hobby, er når der er hobby messer. 

At gå ind i en kæmpe stor hal, for at se det enorme udvalg af materialer, se nye trends, hjemmelavede kort ad libitum og snakke med mine forskellige leverandør, gør mig helt høj. 

For mig opleves det som et slaraffenland for hobby entuaister, på niveau med børn og deres barnlige optimisme juleaften. 

Hobby Gros Messe

Jeg tager afsted på en lukket messe hos min leverandør Hobby Gros den 10. januar 2020, for at finde nye sager til mit produktsortiment - og jeg glæder mig. Denne gang skal jeg have min datter og hendes veninde med, da 3 sæt øjne kan nå at opfange meget mere end hvis jeg selv var afsted. 

Har du lyst til at se produktudvalget og komme med ønsker kan du klikke på linket her - finder du nogle spændende ting som du gerne vil have med i mit sortiment/eller bestille - skriv gerne til mig (jeg skal bruge varenummeret for at kunne hjælpe dig med din efterspørgelse) 

Udsalg

udsalg, papirklip, materialer, Ebbesens

Derfor har jeg valgt, at rydde op på mit lager og har ekstra gode tilbud når der handles via min hjemmeside. Se det store udvalg ved at følge dette link eller ved at klikke på de forskellige elementer nedenfor. 

Rigtig god udslagsjagt - i mens jeg jagter mit nye produkter :-) 

De bedste hilsner fra 

Gitte 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

BEMÆRK: Der er begrænsede antal på lager af disse udsalgsvare og det forventes at varerne bliver hurtigt udsolgt. Nedenfor er et lille udvalg af de 127 varer der er med i udsalgssortimentet.  

motorcykel - sko - lilla sko - grønne sko - blå sko - nisse/julemand - kors - port - kors - blonde krans - blonde ranke - baby - nøgle - hjerter - amor - gammeldags lygtepæl - motorcykel - blade - fe med store vinger  - ramme dies - sygeplejske/læge taske, dies - lægesæt,dies  - ønskefe,dies -embossingfolder/rød - hvide kuverter - dukkebørn - bamser med nissehuer - ugle dies - potter/embossingfolder - puslespilsbrikker/embossingfolder - hjerter/embossingfolder julepejs og hunde

 

Andre læste også:

Sådan blev papirklip min hobby

Inspiration til sværteteknik

Left Fortsæt med at shoppe
Din Ordre

Du har ingen varer i din kurv