Inspiration 1 - Sværteteknik, lav din egen baggrund

Inspiration 1 - Sværteteknik, lav din egen baggrund

Hej derude, tak for jeres gode modtagelse af mine blogindlæg. Det er meget motiverende når I kommer med foreslag. 

Dagens inspiration er blevet til på baggrund af en efterspørgelse og handler om at SVÆRTE og sværteteknik.

Der er vedhæftet en lille video, der viser hvordan man bruger sværte. 
Jeg siger ikke så meget på videoen, men fremviser teknikken.  

Bemærk, at dette er en af mine første videoer. Jeg arbejder på, at blive god til at lave optagelser til jer. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har min familie med på sidelinjen, da I både vil kunne høre min yngste datter, min hund Rico og et barnebarn i baggrunden.

 

Nem teknik

At sværte er en meget nem teknik, som de fleste hurtigt finder ud af at bruge. Min personlige erfaring er, at når man først kommer igang med at sværte, kan det være svært at stoppe igen. Der findes et meget stort udvalg af farver, som gør det spændende og giver et individuelt udtryk - HVER GANG :-)

Her er nogle af mine favoritkort, hvor jeg netop har brugt den baggrund jeg lavede i videoen. Jeg synes farven er blevet rigtig god. (Den seje 3D dreng på kortet, minder mig meget om mit barnebarn Silas.) 

Rigtig god arbejdslyst 

fra Gitte 

Materier anvendt i denne video. 

Sværter - i denne omgang er der brugt Distress Links i farverne grøn, orange og brun. Disse er flotte og glatte farver, der er nem at fordele på papiret. 

Spray med vand - sprayflasken bør kunne sprede et tyndt og fint lag

Varmepistol fra Nellie Snellen - den effektive varmepistol er effektiv og sjov at arbejde med. 

Underlag fra Nellie Snellen - anbefales når der arbejdes med varmepistolen.     Underlaget er varmefast. 

Vådservitter

Bagrundskarton er blankt fotopapir, for at farven ikke bliver suges op, som den ville gøre på et almindeligt stykke karton

 

Andre læste også: 

 Sådan blev min hobby til Ebbesens Papirklip

 

Left Fortsæt med at shoppe
Din Ordre

Du har ingen varer i din kurv